in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Despre noi

  • Cum gandim 

     

    :se gandeste riguros sau creativ, apar revelatii si intorsaturi de situatie, sunt reactii surpriza, rasar idei de unde nici nu-ti imaginezi, se ivesc sentimente, explorezi aspiratii.

    Vezi mai mult

  • Ce propunem

    Conferintele/atelierele noastre sunt experimentale, fiecare dintre ele la granita a mai multor domenii: psihologie, actorie, oratorie, filozofie, couching, branding etc. Fiecare participant are astfel sansa sa se descopere din mai multe perspective.

    Vezi mai mult

  • Pentru cine ?

     

    In Vestiar este o solutie tihnita de dezvoltare personala dar si profesionala intr-o societate repezita si consumerista. Un loc de intalnire pentru oameni care vor sa se re-evalueze si re-inventeze.

    Vezi mai mult

  • Spune-ne ce parere ai

    Opinia ta este de un real ajutor pentru noi. Daca vrei sa ne adresezi o sugestie sau o cerere sau o parere, suntem aici oricand.

    Vezi mai mult

 

 

Initiatorul proiectului


Eu sunt Alina Duna. Ideea unui astfel de loc a inceput asa cum se cuvinte: din multe parti si din mai multe timpuri.

A inceput pe vremea cand mergeam la multe cursuri. Si rar se nimerea unul sa aiba noima sau folosinta in mod real. Imi spuneam ca eu, “daca, vreodata…” le-as face de-adevaratelea si folositoare.


A continuat prin gandurile mele despre multii oameni frumosi si destepti care au lucruri facute si care ar putea sa ne spuna si noua cum de au reusit ei. Si prin dorinta de a putea sa-i intalnim cand vrem noi si nu doar prin reviste si televizoare. Si un alt apoi a fost cand a inceput marea criza si toata lumea era convinsa ca lucrurile se schimba intr-atat incat sigur se alege praful. Dar, uite, ca nu a fost deloc asa. Ba, dimpotriva, chiar!


Si, intre toate timpurile, am intalnit-o pe Oana Pellea care mi-a pus o mare oglinda in fata si m-am vazut intr-un mod in care nu stiam ca sunt. Mi-a placut si folosit, si m-am gandit ca bine ar mai fi sa li se intample si altora aceeasi experienta.

Insa, In Vestiar a inceput chiar de a doua zi cand, lucrand un proiect de branding, vorbeam cu o clienta a mea pierduta in “nu stiu ce sa zic si ce sa fac si ce sa cred”. Ascultand-o m-am gandit ca trebuie sa existe un loc in care oamenii sa afle si ce au de gandit si ce au de facut. A doua zi, l-am facut pe In Vestiar: un cadru liber in care poti sa-ti cauti propriul raspuns la marile intrebari de viata. Nu-ti ofera nimeni raspunsuri, nu-ti rezolva nimeni problemele. Iti arata insa perspective si alternative de a gandi, de a simti, de a te raporta la tine si la cei din jurul tau.

In Vestiar ne intalnim cu idei - uneori incapatanate sau jucause insa de cele mai multe ori ne trezim fata in fata cu idei cat noi de mari. De aceea, ma adresez doar celor care dau importanta si inteleg si pretuiesc puterea unei idei.
 
Multumesc celor care sunt langa mine!