in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Termeni si conditii

 

Compania care administreaza site-ul www.investiar.ro, denumit in continuare In Vestiar, este PICK ME UP CONSULTING S.R.L, numita in continuare Pick Me Up Consulting, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8494/ 2009 si avand Codul Unic de Inregistrare RO25847508.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Pick Me Up Consulting isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.investiar.ro este proprietatea Pick Me Up Consulting, o societate inregistrata in Romania. Pick Me Up Consulting este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8494/ 2009 cu Codul Unic de Inregistrare RO25847508.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului In Vestiar - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Pick Me Up Consulting si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Pick Me Up Consulting a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
Pick Me Up Consulting garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul In Vestiar si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pick Me Up Consulting fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru cursurile organizate de catre PICK ME UP CONSULTING S.R.L.
Participarea la cursurile organizate de catre PICK ME UP CONSULTING S.R.L. se va realiza in limita numarului de locuri disponibil intr-o grupa.


4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii inscrierii la curs/ cursuri ca fiind inscriere ferma.


5. Limitarea raspunderii pentru sustinerea cursului/ cursurilor comandate
Sustinerea cursului/ cursurilor comandate se va efectua in momentul confirmarii platii sau conform contractului dintre Pick Me Up Consulting si beneficiarul sau. Pick Me Up Consulting isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea inscrierii la cursuri prin contactarea clientilor.

Pick Me Up Consulting isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze sustinerea cursului/ cursurilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Pick Me Up Consulting care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata pentru participarea la un curs/ cursuri se va realiza inainte de incereprea cursului/ cursurilor; Plata se poate realiza prin ordin de plata sau cash; dovada platii trebuie trimisa catre Pick Me Up Consulting la adresa de e-mail avemschimbare@investiar.ro. Confirmarea inscrierii la curs/ cursuri va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Pick Me Up Consulting. Serviciile comandate trebuie achitate integral, in caz contrar inscrierea la curs/ cursuri nu va fi validata de catre Pick Me Up Consulting .

7. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul In Vestiar este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Pick Me Up Consulting nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Pick Me Up Consulting nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului In Vestiar.

8. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe In Vestiar sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.