in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Teambuilding

In Teambuilding iti propunem programe adaptate echipei tale. Ai sansa sa-ti inventezi echipa dorita, sa o gasesti, sa o descoperi in modul pe care-l vrei. Teambuilding-ul este locul de intalnire dintre: profesionalismul corporatist si ce vreti tu.  

Activitatile noastre ti se adreseaza daca iti conduci echipa sau daca o influentezi sau daca poti sa o ajuti oricine ai fi si ce rol ai avea intr-o companie. Indiferent ca aveti la dispozitie o ora sau o zi, dinamica echipei tale poate urma cursul gandit si dat de tine. In Vestiar, iti gasesti ideile despre ce sa faci si, mai ales, cum sa faci.

Echipa pe care o conduci sau din care faci parte isi modifica structura in fiecare zi. Se formeaza, se consolideaza – bine ar fi in jurul uneor idei constructive. Putem sa identificam impreuna regulile si fortele si influentele la care este supusa dinamica unei echipe tale. Gandim, inventam  solutii, idei, alternative. Construim repere.