in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Nicoleta Lefter

 

Cine sunt eu?

 

Ma numesc Nicoleta Lefter, am 33 de ani, sunt actrita a Teatrului Odeon din Bucuresti. Colaborez si cu alte teatre de stat si independente precum: Teatrul National, Teatrul Unteatru, Teatrul Act, Green Hours , Godot Teatru.

 

De 2 ani sunt si propriul meu producator adica imi fac propriile mele proiecte. In 2015, in iulie am castigat o prima finantare de 500 de milioane de la Arcub Bucuresti pentru a face un spectacol despre copiii cu autism.

 

Sunt cunoscuta printre artisti ca o actrita cameleonica: cu mare putere mare de adaptare la rol, am flexibilitate orice personaj, de orice fel. Personajele pe care le fac nu seamana deloc unele cu altele.

 

Eu ma pot transforma rapid in altcineva, am acest  talent de a-mi insusii emotiile altcuiva, de a empatiza rapid cu cineva sau cu ceva.

 

Sunt determinata si am abilitatea de a ma adapta. Sa reusesc, sa supravietuiesc, sa reusesc in relatiile interumane.

 

Sunt o actrita extrem de serioasa la lucru, pentru mine scena e un loc special, acolo eu ma simt ca pestele in apa de aceea nu simt la repetitii niciodata ca ma napadeste vreun sentiment de orgoliu, nu sunt mandra, sunt umila si ascultatoare in timpul lucrului - ma pliez pe regizor, pe cerintele lui si pe ale personajului de interpretat, a situatiiei pe care o am de jucat. Cand ies la public vreau sa fiu impecabila in rol, sa-mi vina manusa, sa fiu credibila, sa nu-mi reproseze nimeni nimic.

 

Sa fiu actrita/artista inseamna sa muncesc zilnic la talentul meu. Pentru mine adaptabilitatea a devenit un mod de a fi, de a exista, de a supravietui. Asa stiu eu sa-mi fac meseria.

 

 

 

Ateliere/Cursuri :