in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier Si de-a parintii si de-a copiii cu Cristina CasianVa propunem un cadru de joaca serioasa in care parintii devin mici iar copiii mari. Un atelier in care si parintii si copiii invata si descopera cateceva. 

Copiii se descopera pe sine. Iar parintii pe copii. Uneori rolurile sunt inversate. Se spun adevaruri respectand sentimentele celor din jur, se descopera lumea din perspective mari si mici. 

Totul e o miscare si o poveste.  Ne imaginam, inventam, descoperim, contruim, observam. Nu avem frica si nici vina. Suntem concentrati, luam decizii, rezolvam situatii pentru ca interactionam eficient.  


Facem echipe mici si mari! Uneori si mixte!   Intalnirea include exerciiii de: 

dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, jocuri de coordonare, de concentrare, de dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginatiei.  


Beneficii:

  • Dezinvoltura in exprimare si miscare
  • Expresivitate verbala si non verbala
  • Relationare 
  • Dezvoltarea creativitatii
  • Dezvoltarea increderiii in sine si in parinte
  • Incredere 
  • Imaginatie


Intalnirea dureaza 2 ore: 10:00-12:00

Participa maximum 10 perechi de copil-parinti. Copiii au intre 5 si 10 ani. Parintii pot avea orice varsta. 


Facilitator: Cristina Casian

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.