in vestiar inseamna: atitudine de comunicare: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

7


3 H de comunicare: exercitii, jocuri si discutii, unelte si tehnici, tips and tricks:


Sunt ore care iti permit sa explorezi intr-un timp foarte scurt un subiect, o tema de lucru pentru echipa ta. Pot fi si doar o introducere sau o evaluare a unei teme sau chiar inceputul unui program. 


Fiecare atelier de 3H propus:


Este asezat pe obiective intalnite in majoritatea organizatiilor. 

 

Construieste prin joc experiente cu impact si memorabile la nivel individual si de echipa.  

 

Este format din exercitii interactive aparent foarte simple pana incepi sa le faci.

 

Discutiile pe marginea exercitiilor si a jocurilor reprezinta o introducere si o reprezentare a celei mai comunicative meserii: actoria. 

 

Reprezinta o mostra relevanta de comportament: apar concluzii de folosit si doar in urma a 3h de lucru.

S-a dovedit un bun punct de plecare pentru experience customizate. 

 

In doar 3H, seturi de idei sunt puse in practica iar experientele sunt prinse si concluzionate in idei. 

 

de ce

aducem jocurile in viata de business si ilustram viata de business prin jocuri?

 

Un joc este un scenariu concentrat, interactiv si dinamic. Ne folosim de jocuri pentru ca toti oamenii au o istorie bogata si permanenta in se juca de-a ceva la orice varsta.

 

In acest cadru, regulile vietii obisnuite sunt suspendate si inlocuite cu altele noi. Jocul e un spatiu in care poti sa incerci orice, iti permite sa exploreze orice set de idei valori sau posibilitati, sa vezi cum functionezi si care sunt resursele de care dispui, sa te arati oricum.

 

Fiecare joc este o provocare: implica folosirea a diferite aptitudini. Se Ilustreaza dar si transforma moduri de a reactiona. Ii ajutam pe oameni sa-si genereze noi comportamente. Validarea sau succesul unui comportament vine in mod imediat prin depasirea provocarilor din joc dar si prin reactia celorlalti participanti. Incurajam si dezvoltam comportamentele asteptate. Prin dezbatere, conducem catre concluzii, alegeri si decizii.

 

Fiecare joc este o lume alternativa de explorare si experimentare. Participantii se provoaca intre ei, devin din ce in ce mai creativi. Apar lucruri surprinzatoare. Este fun si relaxant. Intamplarea are locul ei.

 


Ateliere/Cursuri :