in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Storytelling si Valorile. Intr-o organizatie

 

Jobul ne ocupă un interval de timp consistent din viața. Lucrăm într-o structură care cuprinde personalități diferite dar suntem grupati sub semnul unui set de valori comune: cele ale companiei. 

 

Mijlocul prim, cel prin care ne asigurăm că sîntem recepționați și înțeleși de către ceilalți, este capacitatea de a exprima limpede si clar ceea ce gîndim. Abilitatea de a ne exprima si in mod placut celorlalti reprezinta deja un alt set de avantaje. 

 

Un instrument la indemana si de claritate si de usurinta in intelegere este povestirea. Povestile sunt cele care descopera, explica, conecteaza, emotioneaza. Cand le folosim? Mereu! 

 

1. In intalniri. Prezentarile de afaceri pot fi anoste sau de impact si sa convinga.  De

aceea: dezvoltam abilitățile de povestitor, folosim tehnici ale constructiei specifice povestirilor. 

 

2. In motivarea echipei. Folosește arta povestirii pentru a-ți motiva  și inspira colegii. Dezvolta abilitati de leadership. 

 

3. In exprimarea valorilor companiei. Valorile personale se întîlnesc în mod firesc cu cele ale companiei. Da? Nu? Integral? Partial? Aflam! Transforma  experiențele personale și de business în povești captivante. Valorile companiei sunt mai aproape de tine decat iti poti imagina. 

 

Aflam ce este și ce nu este o poveste. Ce poate sa faca o poveste? De cate tipuri sunt povestile: stucturi sau nonstructuri. Avem un erou sau un antierou? Poveste in 15, 10, 5 cuvinte. Elemente esențiale, ingredientele unei povești captivante. De ce ii plac creierului nostru povestile? Folosim cuvinte, imagini, sunete sau cine ştie ce alte instrumente, personaje, dialogul, obstacolele si conflictul în crearea unor povești puternice. Construim si transmitem autenticitate folosind toate simturile. 

 

Un atelier in intregime spațiu pentru exerciții și experiment, noțiunile teoretice sunt discutate dar ilustrate cu ajutorul exemplelor si exercitiilor individuale sau de grup. 


Facilitator: Catalin Stefanescu

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.