in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Program: In ROL de partenerPe scena, fiecare actor isi interpreteaza cat poate de bine propriul rol. Este deplin responsabil de eficienta proprie. In acelasi timp, performanta lui inseamna nimic fara performanta colegului de scena. Doar IMPREUNA pot livra o piesa buna. De aceea, dincolo de reusita propriului rol, fiecare actor are si responsabilitatea nu doar a unei bune colaborarari dar si a sustinerii tuturor celor de pe scena. Fara succesul tuturor, el insusi nu poate sa straluceasca. Un  actor pe scena joaca, in mod activ, rolul de partener. 


La tine in echipa cum e? 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.