in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Intre individual si impreunaIntr-o lume in care toti suntem individualitati mai puternic sau fragil conturate, lucram tot mai mult in echipe. 

Sa te cunosti pe tine cum esti, sa fii autentic ca doar asa se poate pe termen lung dar sa ai si empatie pentru cei din jur, sa construiesti relatii functionale, sa ai o abordare constructiva de hai sa vedem cum facem impreuna un lucru. 

Iata un pachet de provocari: toate intre individual si impreuna. Noi le luam rand pe rand, ba in mod serios, ba in joaca si ne ies lucruri admirabile si profund umane in fiecare grup de lucru. 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.