in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Formule de Scriere. Atelier

 

 

Va invitam la un antrenament  intens in scriere clara si puternica. Care produce efecte sau impresii. Determina si impresioneaza. 

 

 

O scriere ni se reduce la un mesaj, o idee care creeaza relatii, construieste un cadru de intamplare, conduce catre familiaritate adica incredere.  

 

Atelierul nostru se bazeaza pe ideea ca o scriere inseamna un mesaj, o atitudine comunicata eficient dar posibil in fel si fel de chipuri. 

 

 

Exista povesti uriase supuse in doar cateva cuvinte. Afla cum poti in mod précis sa iti alegi si construiesti ideile, frazele. 

 

 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.