in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Comunicare Practica. Si Pragmatica.Timp de cateva ore gasim solutii si rezolvari pragmatice pentru situatii practice: ce faci, ce zici, cum relationezi in situatia data avand in minte tu obiectivul tau, celalalt obiectivul lui. 

Fiecare om este pregatit sa isi gaseasca cele mai bune solutii proprii, mai valoroase decat universalul dar nu si specificul pas 1 si pas 2.

La final de atelier fiecare isi va fi identificat deja ''super puteri'' personale si individuale care vin din cunoastere de sine mai profunda in contexte date de comunicare. 

E amuzant si simplu sa ajungi la solutii doar si doar ale tale. Solutii concrete. 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.