in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelierul: Belsug de emotii

 

cat dureaza emotiile? in ce ti se vad? unde le simti? ceilalti cum de isi dau seama ca ai emotii? cum stii sa le ascunzi? dar sa le arati, sa dai volumul emotiilor mai tare? cum sa nu te mai coplesteasca in toate felurile: stomac strans, palmele transpirate,  mintea brusc goala de ganduri, lipsa de aer sau dimpotriva -vorbit si turuit doar sa nu cumva sa taci, ce te faci cu ploaie de a-uri si i-uri? cum gestionezi propriile emotii? dar pe ale celorlalti? care-s limitele emotiei?


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.