in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier: E personal. Si interpersonalComunicam si relationam cu alte persoane, in mod individual sau in grup.

Cu cat abilitatile de relation are sunt mai bune, cu atat suntem perceputi ca fiind optimisti, calmi si cu incredere in sine. 


comunicarea verbala: ce si cum spunem

comunicarea non verbala: fata, voce, corp

ascultarea: cum interpretam semnalele verbale si non verbale transmise de ceilalti

negocierea: sa colaborezi cu ceilalti pentru un rezultat comun

asertivitatea: comunicarea valorilor, ideilor, credintelor in mod liber


putere conversationala: tact si diplomatie, politete, persuasiune si influentare, comunicare in situatii dificile, rezolvarea unui conflict, bariere de comunicare,  sa dai si sa primesti feedback


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.