in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier despre Credibilitate: Pozitionare si AtitudiniSa incepem cu inceputul: hai sa fim in aceeasi realitate. Ce ne aduna? Problemele, intrebarile. De aici incepe totul. 

Oamenii vor sa creada in ceva, in cineva. Dar a fi credibil este un proces si inca unul dinamic. Cine sa-l inceapa? Si cum?

Chei de lucru: Oamenii nu au incredere in perfectiune. Asadar, ce nu poti?

Una-i sa fi sigur de mesajul tau si alta e sa stii tot. Da-ti sansa sa nu fii complet sigur de tot ce e in lumea asta. 

Ofera-le tuturor sansa sa fie de alta parere decat tine. 

Ce faci cand nu reactioneaza? Sau prea reactioneaza? Ai intotdeauna argumentul retoric. Pune presiune pana cand informatia devine senzoriala.

Si totusi…privirea e cel mai intruziv instrument, e schimb de informatie. Iata un alt inceput. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.