in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier De Succes in: Unghiuri, Trepte si Viteze


Diversitatea oameniilor, situatiile in care intram ne atreneaza creativitatea si imaginatia in fiecare zi, ne obliga sa gasim solutii, sa dam raspunsuri care sa rezolve sau sa cucereasca. 


Care sunt principalele elemente ale unei interactiuni reusite? 

Ce faci cand e nevoie sa negociezi o relatie? 

Cum sa te faci placut? sau Cum sa te ''vinzi''? Cum se formeaza o imagine?

Cum se fac cele mai reusite schimburi interumane? 

Cum te contectezi la celalalt? Cum se construieste complicitatea? Cum dai confort sau gasesti solutii? 

Sau cum se construieste reciprocitatea? Cum te adaptezi la celalalt? Sau cum il influentezi?

Care este atitudinea cea mai folositoare si care-s cheile de ajuns la ea?Iata cateva provocari si intrebari care-si gasesc solutii si raspunsuri cel putin partiale intr-un atelier de 5 ore de lucru intensiv asupra relatiilor atat de fascinante dintre oameni. 

 


Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.