in vestiar inseamna: idei care iti revitalizeaza gandirea: experiente de invatare provocatoare: oameni care-ti pot schimba viata: ganduri care te inspira: intamplari experimentale: personaje carismatice: moduri speciale de a interpreta lumea: minti curioase: intalniri cu valori de viata: si emotie                                

Atelier: Afara din NU

 
Pentru inceput: nu-ul e la fel de bun precum Da-ul. Nu-ul folosit destept are rolul lui: separa, provoaca, reconsidera. Da, Nu-ul este pozitiv. Inseamna exprimarea unei limite iar limitele definesc cine si cum suntem. Insa intr-o echipa, intre cel putin 2 personaje, Da-ul e creativ, constructiv, colaborativ. Da-ul este o abordare, uneori o graba spre rezultat insa facut cu ascultare si cu grija aduce rezultate surprinzatoare pentru toata lumea. Iesim din ''NU orice ai zice tu'' in ''DA orice ai zice tu''.

Care-i rezultatul? Indiscultabil amuzant si surprinzator de istet. 


 


Facilitator: Cine-i trainerul?

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta in contul companiei PICK ME UP CONSULTING S.R.L, CUI: RO25847508, mentionind numele atelierului precum si data de incepere a acestuia. Datele pentru plata sunt: contul RO30BTRL04801202R87656XX deschis la banca Banca Transilvania, Agentia 1 Mai.


In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza deoarece cursurile au loc pe baza inscrierilor.


Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite pentru comunicarea in ceea ce priveste atelierul/cursul/evenimentul la care v-ati inscris sau pentru newsletter-ul nostru lunar.